Personvern

Hvem vi er:

Survivors er en frivillig ideell forening for mennesker over 18 år som kjenner seg igjen i Komplekse Dissosiative lidelser.
Survivors er registrert i både Brønnøysundregisteret og Frivillighetsregisteret. Survivors har organisasjonsnummer 929 207 165

Vår nettstedsadresse er: https://survivors.no
Survivors kan kontaktes på e-post: post@survivors.no

Informasjonskapsler:

Denne websiden er bygd ved bruk at WordPress, og vi lagrer ikke informasjonskapsler fra besøkende på siden.

Personvern:

Survivors registrerer ikke personalia om noen deltagere utover at alle må signere for å ha lest og forstått regler vi har for tryggest mulig deltagelse for alle. Dette signerte dokumentet oppbevares i en safe som kun daglig leder i foreningen har tilgang til.

Reglene for trygg deltagelse i foreningen er som følger:

Den enkelte deltagers sikkerhet skal ha den høyeste prioriteten hos Survivors. Av den grunn har foreningen regler for deltagelse:   

 1. Deltagere plikter å overholde disse reglene, vedtak som er fattet av årsmøtet og foreningens vedtekter.
 2. Deltagelse forutsetter respekt for den enkeltes integritet, og tillater ikke deling av andre deltageres personlige opplysninger, inklusive traumebakgrunn, til andre i eller utenfor foreningen. Hver enkelt deltager skal eie sin egen informasjon og historie, og dette eierskapet skal ingen ta fra dem. 
 3. Deltagere bes om å ikke tilkjennegi kjennskap til andre deltagere i det offentlige rom, uten at dette på forhånd er avtalt.
 4. Survivors fraråder å sende venneforespørsler til andre deltagere i sosiale medier uten at dette på forhånd er avtalt.
 5. Deltagelse forutsetter selvivaretakelse.  Hver enkelt deltager må kunne grunne og ivareta seg selv, uten hjelp av andre. 
 6. Survivors ber deltagerne unngå å bevisst berøre hverandre uten at dette på forhånd spørres om og bekreftes er greit (klemmer, håndtrykk, klapp på skulderen, etc.), da dette kan være triggende.
 7. Foreningen tillater ikke deltagelse av rusede personer. 
 8. Deltagelse forutsetter også at man ikke bevisst forsøker å provosere eller trigge andre deltagere.  Det skal være høyt under taket når det gjelder samtaleemner, men deltagerne skal ikke fortelle detaljert fra sin egen eller andres traumehistorie.  Slike detaljer er triggende.
 9. Foreningen er ikke en behandlingsinstitusjon, men består av likeverdige deltagere som alle har traumelidelser. Derfor tillates ikke trusler om selvmord, selvskading eller andre destruktive handlinger. 
 10. Deltagere skal ikke be om lån eller økonomisk/materielt bidrag fra andre deltagere. 
 11. Foreningen aksepterer ikke personangrep mellom foreningens deltagere.  Personlige konflikter skal holdes utenfor foreningen.

Ved eventuelle tilfeller hvor reglene ikke blir overholdt, bistår foreningens styre til å gjennom dialog finne en løsning.